Occasion Lease

Particuliere klanten kunnen bij AMlease een auto financieren en verzekeren. AMlease doet altijd een voorstel dat aansluit bij uw persoonlijke situatie. Bij een particuliere financiering zijn zaken als wegenbelasting, onderhoud en verzekeringen niet inbegrepen in uw krediet. U wordt direct eigenaar van de auto.

 

Persoonlijke lening

De persoonlijke lening is een populaire financieringsvorm, omdat het krediet is afgestemd op uw persoonlijke situatie. U bepaalt vooraf de looptijd, van minimaal 12 maanden, tot maximaal 120 maanden. Hoe langer de looptijd, hoe lager de maandlasten. Kiest u voor een kortere looptijd, dan zijn de maandlasten hoger, maar bent u eerder klaar met afbetalen. De hoogte van de rente wordt vastgesteld bij het afsluiten van het contract en blijft gedurende de looptijd onveranderd. Zo komt u niet voor verassingen te staan en betaalt u elke maand hetzelfde bedrag.

 

Boetevrij aflossen

Tijdens de looptijd van uw contract kunt u boetevrij aflossen. Hierdoor wordt de looptijd van uw contract korter, maar het maandbedrag blijft gelijk. Wilt u boetevrij extra aflossen? Neem dan contact met ons op over het openstaande inlossaldo.

 

Aanbetaling

Bij uw financiering kunt u kiezen voor een aanbetaling. Dit kan geld of een in te ruilen auto zijn. Wanneer u zelf een gedeelte aanbetaalt worden uw maandlasten lager. Dit doordat het te financieren bedrag lager wordt.

 

Slottermijn

Met een slottermijn verlaagt u uw maandelijkse kosten. Door een slottermijn in de overeenkomst op te nemen, betaalt u aan het einde van de looptijd een deel van het gefinancierde bedrag. Dit gebeurd het laatste termijn van de looptijd. Een slottermijn is mogelijk voor financieringen met maximaal 60 maanden looptijd.