Veel gestelde vragen Particulier

Wat moet ik aanleveren voor een financieringsaanvraag?

Kopie geldig paspoort of ander legitimatiebewijs (sommige banken accepteren geen rijbewijs als legitimatiebewijs), kopie recente loonstrook of uitkeringsspecificatie, kopie arbeidscontract (indien tijdelijk dienstverband), kopie bankafschrift (volledige maand).

 

Wat is de minimale leeftijd voor een financieringsaanvraag?

Om een financiering aan te vragen is de minimale leeftijd 18 jaar.

 

Hoelang duurt een financieringsaanvraag?

Nadat een financieringsaanvraag bij ons is binnengekomen wordt u getoetst op uw inkomen en uitgaven (lees; huur, hypotheek). U ontvangt vervolgens van ons een definitief financieringsvoorstel. Nadat u hier akkoord op hebt gegeven wordt het contract opgesteld. Na het tekenen van het contract wordt de uitbetaling in de meeste gevallen binnen 2 á 3 werkdagen verwerkt.

 

Wat is een slottermijn?

Een slottermijn is een laatste termijn die u dient te voldoen aan het einde van de looptijd van het lease- of financieringscontract. Het opnemen van een slottermijn in het leasecontract betekent dat uw maandlasten lager uit zullen vallen. Voor het opnemen van het slottermijn betaalt u binnen het maandbedrag namelijk wel rente, maar geen aflossing.

 

Ik heb een auto gezien maar die staat niet bij jullie op de website, kan ik deze bij jullie leasen?

Dit is mogelijk, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Moet ik een vast contract hebben voor een financieringsaanvraag?

Het is niet noodzakelijk om een dienstverband voor onbepaalde tijd te hebben, om in aanmerking te komen voor een financiering. Het is afhankelijk van uw verdere persoonlijke situatie of een nieuwe lening betaalbaar is, wanneer u bijvoorbeeld een tijdelijk dienstverband heeft.

 

Ik heb een verblijfsvergunning, kan ik bij jullie lenen?

Indien u in het bezit bent van een verblijfsvergunning voor onbepaalde tijd, kunt u bij ons een lening aanvragen. U kunt ook in aanmerking komen voor een lening met een tijdelijke verblijfsvergunning, neem hiervoor contact met ons op.

 

Is er een maximale leeftijd voor het aanvragen van een financiering?

Ja, de maximale leeftijd bedraagt 78 jaar.

 

Kan ik bij jullie boetevrij vervroegd aflossen?

Ja, het is mogelijk om bij ons boetevrij vervroegd af te lossen. Neem hiervoor contact met ons op.

 

Is het maandbedrag op jullie website hetgene wat de financiering echt wordt?

De prijzen die op onze site staan aangegeven zijn schattingen van de financiering, wij gaan hierbij uit van een gangbaar tarief. Dit kan voordeliger uitpakken. Vraag vrijblijvend naar een financiering op maat.

 

Wat is een BKR-toetsing?

Een BKR toetsing is het controleren van uw eventuele leningen bij het Bureau Krediet Registratie. In dit overzicht is zichtbaar of u andere leningen en/of kredieten heeft. Dit overzicht is nodig om te bepalen of er voldoende ruimte is voor het aangaan van een nieuwe lening.

 

Wat is private lease?

Met private lease rijdt u voor een vast bedrag per maand in een nieuwe auto. Een auto die u volledig volgens uw wensen samenstelt, maar waar u géén spaargeld aan hoeft te besteden. U weet precies wat uw nieuwe auto maandelijks kost. In het leasetarief zijn meer dan 10 autoservices inbegrepen, zoals verzekering, onderhoud en reparatie, pechhulp en wegenbelasting. U betaalt zelf alleen de brandstof en eventuele kosten zoals verkeersboetes. De auto wordt geen eigendom, u betaalt een vast bedrag per maand om de auto te gebruiken en aan het einde van de leasetermijn weer in te leveren.

 

Vind uw droomauto